TAVLA MÜFİDE-AHMET RENDE ANAOKULU
Tavla Mahallesi İnönü Cad. Ata Sokak Defne/HATAY

VİZYON

Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda, Kendine güvenen , Sorumluluk taşıyabilen, Paylaşımcı, Kendisi ve çevresi ile barışık, Sorunlarına akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, Özgür düşünen ve davranabilen, düşüncelerini, isteklerini iyi ifade edebilen; Yeteneğini ve yaratıcı gücünü kullanabilen, Her yaşta insanla sağlıklı iletişim kurabilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır. Biz Tavla Müfide Ahmet Rende Anaokulunda yarının başarılı ve mutlu bireylerini yetiştiriyoruz.

MİSYON

Çocukların,bireysel farklılıklarının gözetildiği, çevreyle bütünleşmiş, yenilikçi, sağlam temelleri olan, kurum kültürü oluşmuş, öğrencilerini çevreye ve doğaya duyarlı, insan haklarına saygılı, ifade gücü gelişmiş, kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, ,ilkokula hazır bireyler olmalarını sağlayacak şekilde yetiştiren, kabul gören, donanımlı, güvenli, kaliteli bir eğitim yuvası olarak eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmak.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim